Jobba hos oss

Lediga tjänster just nu

Kyltekniker

Projektör

Utmana dig själv

För samtliga tjänster gäller B-körkort, god svenska i tal och skrift samt grundläggande IT-kunskaper. Utöver detta krävs kylcertifikat för kyltekniker och kylmontörer.

Kyltekniker

Beroende på tidigare arbetslivserfarenhet och kompetens kommer du att jobba med matchande men utmanande uppgifter inom service och installation. Det kan röra sig om allt från felsökning, reparation och driftsättning till rena montagejobb. Viktigt är att du har god kunskap inom kylteknik och ett stort intresse att utvecklas på området. Arbetet är självständigt och en god kommunikativ förmåga är av stor vikt. Goda kunskaper inom styr, övervakning och larmhantering är meriterande.

Kylmontör

Som montör krävs det grundläggande kyltekniska kunskaper och erfarenheter. Du jobbar ofta under längre tid på ett och samma ställe samt sköter mycket av kommunikationen som rör det dagliga arbetet direkt med kund. Din förmåga att sätta dig in i kundens situation är därför viktig. I huvudsak handlar arbetet om att installera nya maskiner och stammar samt koppla in diskar och förångare. Ofta parallellt med att gamla system succesivt stängs ner och rivs ut. Att kunna planera framåt och hålla deadlines är extremt viktigt. Goda kunskaper inom styr, övervakning och larmhantering är meriterande.

Rörläggare

Då vi ofta integrerar med andra system i samband med värmeåtervinning och olika industritillämpningar behöver du inte kunna kylteknik för att jobba hos oss. Vi välkomnar dig som rörläggare med kunskaper inom lödning, svetsning (gärna lic.) mm som vill utvecklas och göra något nytt. Jobben är i huvudsak inomhus och givetvis finns möjligheten att lära sig lite kylteknik.

Serviceledare

Även ledningssidan för vår serviceorganisation behöver förstärkas, vi söker dig som vill vara med och långsiktigt utveckla denna. Tjänsten är kundnära, kräver en god kommunikativ förmåga och ett brinnande intresse för att utveckla kundrelationer. Du kommer att jobba mycket med avtal och kommunikation, både internt och externt.

Projektledare/Projektör

Efterfrågan på våra tjänster i stora projekt växer och vi är därför intresserade av att förstärka dess ledning. Om du är sugen på nya utmaningar, har erfarenhet av kylteknik/energiteknik samt kompetens inom projektledning eller projektering, då välkomnar vi din ansökan.

Kontakt

Eventuella frågor svarar Mattias Olsson gärna på via mail eller telefon. Det är också honom du kontaktar med din ansökan; E-post mattias@teokyl.se eller telefon 0708-220 759